blokujCiekawa sprawa. W artykule mowa, że grają przeciwko parze R. Harrison/J. Sock, a w rozpisce widnieje, że jednak z J. Isnerem...
Łukasz Kubot i partnerujący mu Brazylijczyk Marcelo Melo są najwyżej rozstawioną parą w zmaganiach gry podwójnej w rozpoczynającym się w poniedziałek turnieju ATP World Tour 500 w Acapulco, który będzie rozgrywany na kortach twardych.
blokujCiekawa sprawa. W artykule mowa, że grają przeciwko parze R. Harrison/J. Sock, a w rozpisce widnieje, że jednak z J. Isnerem...
blokujNie ma to jak "kopiuj-wklej" nie wiadomo z czego... ;P...
ale cóż, takie tu artykuły... ;)
blokujZgadzam się na kopiuj-wklej sezonu 2017 dla tych Panów! No i jeszcze jednego takiego... ;-) VAMOS!
blokujhihihi..... w artykule "byki" już poprawione... :P
co do całego sezonu to możemy kopiować zawsze "górę" rankingu deblistów!!!!!!! jestem za !!! :)))))))
choć mogliby w najbliższym czasie jakiś tytuł wyszarpnąć!
trochę punktów będzie niedługo do obrony.....
blokuj"Obrona punktów" to zadanie namber łan! ;) Chłopaki całorocznie, a te dwa single ;) tak na zmianę będą bronić pełnej puli!
Niech się bronią i zdobywają! A nam dostarczają niezapomnianych wrażeń!
Przy okazji - myślę, że wielu sportowców po IO w Korei doceni nas, kibiców jeszcze mocniej! Bo tam to bida z nędzą na wielu trasach! W podstawówce u mnie na zawodach było czasem więcej ludzi...
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.