blokujWydaje mi się, że zawodnikom GKM nie za bardzo pasowało by pozyskanie do tego Klubu Nickiego Pedersena. Na razie kontrakty z nimi nie podpisane, więc czy niektórzy nie zaczną szukać sobie innego klubu.
Wszystko wskazuje na to, że MRGARDEN GKM będzie mógł pochwalić się głośnym transferem. Z naszych informacji wynika, że grudziądzanie osiągnęli pełne porozumienie z Nickim Pedersenem!
0 369 przeczytaj cały artykuł
blokujWydaje mi się, że zawodnikom GKM nie za bardzo pasowało by pozyskanie do tego Klubu Nickiego Pedersena. Na razie kontrakty z nimi nie podpisane, więc czy niektórzy nie zaczną szukać sobie innego klubu.
blokuja myślisz ze gkm to niepowazny klub i nie mowil podczas negocjacji z zawodnikami kogo planuja kupic? pewnie dlatego wszyscy zostali bo wiedzieli ze kolejne wzmocnienie i jeszcze wieksze szanse na PO jeszcze został im Żupiński do sciągnięcia i zobaczycie ze tak będzie....
blokujDo Nikodema nie można mieć większych pretensji. Druga średnia w druzynie po Vaculiku (powyżej 2pkt). Lepszy od pozostałych np. Dudka, wychwalanego pod niebiosa MJJ i taki numer? Ciekawe kogo teraz wezmą na jego miejsce? Doyle?
blokujnie bedzie brania , brac to beda inni , Skora bedzie jezdzil
blokujZ Łagutą uzgodniono dalszą jego jazdę pół roku temu. Czy wtedy już planowano w Klubie Nickiego. Prawda jest taka, że dobry kolejny zawodnik to niższe zarobki pozostałych. Czy wszyscy na to będą tak zgodni.
blokujty tam akurat wiesz co planowano a co nie, artiom od dawna mowil ze potrzeba wzmocnien jak ma zostac wiec planowane wzmocnienia sa od kilku lat, najpierw artiom potem przemo potem bjerre a teraz nicki, zaden klub z roku na rok sie systematycznie nie wzmacnia małymi kroczkami, zero długow a sklad co roku lepszy. Inni wola spektakularnie, unia 3x złoto i seozn ktory walczy wnet o utrzymani epamietacie ? Falubaz baraze o spadek po czym PO i za rok znowu lipa....a gkm solidnie swoje oczko po oczku...
blokujPrzede wszystkim to z Łagutą uzgodniono dalszą jego jazdę jak PO wydawały się pewne. A tu masz Ci babo placek - Artiom od września ma wakacje :)
blokuja skąd wiesz ze GKM nie dopłaca mu czegoś za stracone mecze jesli PO nie ma ? myslisz ze jezdzilby 5 lat w jednym klubie gdyby mu się nie oplacalo ? jeszcze nie widzialem od czasu kiedy GKM jest w elidze aby ktos byl niezadowolony, mało Wożniaka nam nie podprowadzili, (Przemka już tak) tak u nich dobrze...
blokujA gdzie ja stwierdziłem, że Artiom jest niezadowolony? Ja tylko przytoczyłem fakt, że zadeklarował pozostanie na 2020 gdy GKM wydawał się być murowanym kandydatem do PO. Jego rozczarowanie wcześniejszym końcem sezonu jest oczywiste, tak jak wszystkich w Grudziądzu. A co z tym rozczarowaniem zrobi Artiom to ja nie mam pojęcia - oby przełożył to na sportową złość w przyszłym sezonie, bo ten ma generalnie rzecz ujmując średni - zarówno drużynowo jak i indywidualnie.
blokujJakim cudem w takim razie w Lesznie wszyscy ci zawodnicy tam są? Sami klasowi rajderzy i juniorka mocna więc każdy tam zagrożony niższymi zarobkami. Zastanów się czasami zanim coś napiszesz.
blokujA przypomnij sobie co było za czasów w Lesznie Nickiego Pedersena. Nawet Skórnicki i działacze o mało nie dostali po "czapie". Nie każdy jest trenerem Baronem, że potrafi utrzymać porządek w drużynie.
blokujJest Baron jest impreza.
blokujOoooo.Widze ze juz teraz kochasz Nikusia.Żenada,Jak wiatr zawieje jestes....
blokujJa kocham ? Człowieku ... Ja tylko napisałem , że u nas w klubie są mięczaki , które dają sobie wchodzić na głowę co pokazał mecz z Falubazem ... Był Gollob to nikt nie podskoczył ... Był żużel w Grudziądzu i Twierdza :)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.