blokujCiekawe. Szósta potyczka, a bilans bezpośrednich potyczek 7:2. Autorowi życzę zdrówka i stu lat!!! Raczej na trzeźwo tak by tego nie policzył.
Została rozlosowana drabinka turniejowa prestiżowych zawodów w Stuttgarcie. Agnieszka Radwańska rozpocznie od meczu z Sarą Errani, a w jej ćwiartce jest też Simona Halep.
1 137 przeczytaj cały artykuł
blokujCiekawe. Szósta potyczka, a bilans bezpośrednich potyczek 7:2. Autorowi życzę zdrówka i stu lat!!! Raczej na trzeźwo tak by tego nie policzył.
blokujJest kolego pod tytułem opcja "zgłoś błąd", gdzie można autorowi zgłosić błędy do korekty i przy odrobinie kultury wypada najpierw to zrobić, zanim się zacznie wymądrzać na forum..
blokujSorry. Nie wiedziałem. Poza tym nie pisałem tego złośliwie przecież. Proszę jeśli możesz byś zgłosił tę nieścisłość.
blokujTeraz to już nie ma potrzeby, bo autor już pewnie zauważył tak głośne uwagi..
blokujDrogi Crzyjku, mam wrażenie, że kiedyś redakcja reagowała na zgłaszanie błędów, ale od kilku miesięcy nie uwzględnili ani jednego mojego zgłoszenia, przynajmniej w rozsądnym czasie... Dlatego, choć to istotnie nieeleganckie, to wcale się nie dziwię tej praktyce.
blokujMasz rację, redakcji też można wiele zarzucić, ale czy musimy być gorsi od nich? ;)
blokujOps straszne... może nie zauważył? Po raz pierwszy słyszę o takiej opcji...
Gdzie ty widzisz brak kultury?
blokujAle czy o to tylko chodzi, czy wiedział? Przez mało znaczący szczegół, od razu wyciąga daleko idące podejrzenia. Nic Ci to nie mówi?
blokujNie raczej nie wyraził opinię na temat błędu autora artykułu i nie było to napisane w niekulturalny sposób...
blokujNo może na tym forum stwierdzenie: "Raczej na trzeźwo tak by tego nie policzył." to nic nowego zwłaszcza przy sobocie. Ale chyba nie muszę jeszcze tłumaczyć, jakie są skutki picia wódki?
blokujNie tłumacz...wolę żyć w niepewności...zwłaszcza przy sobocie.
blokujJeszcze za wcześnie, by poruszać tak straszne tematy ;)
blokujNo i nie wiemy czy wszyscy skończyli 18 lat.
blokujW dodatku nie zauważył, że Strycova używa już tylko jednego nazwiska (po rozwodzie), chociaż zazwyczaj sportowcom z dwuczłonowym nazwiskiem redakcja konsekwentnie, acz bezmyślnie obcina to drugie.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.