Najnowsze Wyniki/Kalendarz

WTS S.A. wydaje oświadczenie. Wrocławianie nie będą wnioskować o walkowera

Katarzyna Łapczyńska
W związku z publikacjami w toruńskich mediach, Wrocławskie Towarzystwo Sportowe S.A. wydało komunikat, w którym stanowczo zaplecza plotkom, jakoby wrocławski klub wnioskował o walkowera.

Poniżej przedstawiamy oświadczenie Wrocławskiego Towarzystwa Sportowego S.A. w tej sprawie.

W związku z opublikowaniem w dniu 24.04.2014r. na portalu internetowym Gazety Pomorskiej – www.pomorska.pl oraz na portalu www.sport.torun.pl, informacji dotyczących rzekomego analizowania przez klub Wrocławskie Towarzystwo Sportowe S.A. złożenia wniosku o przyznanie punktów walkowerem, powołując się na stwarzanie pozorów przestrzegania regulaminu przez gospodarzy, związanych z rozegranym meczem II rundy Drużynowych Mistrzostw Polski, pomiędzy drużynami Unibax Toruń – Betard Sparta Wrocław, Zarząd Klubu kategorycznie oświadcza, że wszelkie informacje na ten temat są nieprawdziwe.

Podawanie tych informacji godzi w dobre imię WTS S.A. oraz jest przyczyną powstawania wielu niezdrowych domysłów i niepotrzebnych antagonizmów pomiędzy kibicami obydwu drużyn.

Wrocławskie Towarzystwo Sportowe

na Facebooku.

• Fire Fish Zgłoś
    Znalezione w necie - "Kary nałożone na Sławomira Kryjoma:- zawieszenie na 2 lata w funkcji kierownika drużyny- utrata wszystkich licencji PZM- zakaz wstępu do parku maszyn przez 16
    miesięcy podczas zawodów organizowanych na terenie RP."Sławomir Kryjom po utracie wszystkich licencji PZMtu staje się "NIKIM" i może jako "NIKT" przebywać gdzie mu się żywnie podoba.Nawet w parku maszyn.
    • alienlili Zgłoś
      Telewizja pokazała to i donos nie potrzebny.Każdy wyrok musi być w 100% egzekwowany.
      • zdm Zgłoś
        To nie Wrocław napuścił dziennikarzy ma Kryjoma to raczej robota Różowego. Będzie on długo pamiętał że to on zepsuł mu wielką fetę na zakończenie sezonu 2013. Takiego upokorzenie
        pan senator nie może zapomnieć,a po drugie albo jest szacunek do wyroków władz Ekstra Ligi albo olewka władzy.To jest sprawa nie klubu a jej pracownika.
        Wszystkie komentarze (115)

Wszystkie komentarze (115)